Dacă voiai Maybach, avem ceva mai bun (GALERIE FOTO)

Autor: Marius Vișan 24 mart. 2016 Știri auto

 

 


Această limuzină fabricată prin îmbinarea a două Skoda produse în anii ’70 este opera a doi iubitori de maşini din Cehia. Conform celor de la Cars.barcroft.tv Martin Jinek, de 33 de ani, şi prietenul său Jaroslav Valenta, de 34 de ani, şi-au unit forţele pentru a construi ceea ce ei cred a fi singura limuzină Skoda din lume.

Vehiculul de 7 metri lungime a fost construit din două vehiule individuale ale modelului Skoda 105L – una dintre cele mai populare maşini din Europa Centrala şi de Est, iar sub capotă a fost pus un motor de Skoda Felicia de 1.300cc, de 1.3 litri.

De asemenea, au mai fost adougate un mini-bar, frigider şi un plafon cu oglindă, cu un efect de cer înstelat.

Trebuie să recunoaştem că rezultatul arată destul de bine, şi având în vedere că oamenii au obiceiul de a închiria limuzine la nunţi, bănuim că nici aceasta nu duce lipsă de clienţi.

GALERIE FOTO


 

 

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Vlad MIRONESCU
Vlad MIRONESCU

Comentarii
Inchide