Dacia, 7 ani de garanţie. În Marea Britanie!

Autor: Adrian Mihălţianu 15 iun. 2012 Știri auto
Dacia, 7 ani de garanţie. În Marea Britanie!

Debarcarea pe insulă necesită eforturi speciale din partea francezilor de la Dacia, pentru că piaţa britanică este una mai dificilă decât cea continentală. Iată de ce Dacia alege să joace cu toate armele la vedere, iar una dintre ele este perioada de garanţie.

În mod normal, garanţia oferită de Dacia va fi una obişnuită: 3 ani sau 60.000 de mile, însă clienţii britanici vor putea să-şi extindă perioada de garanţie cu până la patru ani, astfel încât să fie siguri că maşina nouă şi complet nefamiliară pe care au cumpărat-o nu le va da bătăi de cap.

Dacia nu se teme că Dusterul se va rupe-n două în gropi

Astfel, pentru suma modică de 395 de lire sterline, ei îşi pot mări garanţia la 5 ani/60.000 de mile, iar cu 850 de lire sterline pot ajunge chiar la 7 ani sau 100.000 de mile. Toate perioadele de garanţie includ asistenţă rutieră gratuită.

Este o manevră publicitară din partea Dacia, însă ea arată şi faptul că marca are încredere în maşinile proprii. Primul model care ajunge acolo este Duster (preţ de pornire de 10.000 de lire sterline în Marea Britanie), un model extrem de rezistent, care nu va scoate prea mulţi bani din buzunarele Dacia în urma reparaţiilor sub garanţie.

În România, garanţia standard este de 3 ani sau 100.000 de km, dar poate fi extinsă până la 5 ani sau 200.000 de km şi include asistenţă rutieră gratuită.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide