Dacia deschide comenzile pentru Jogger. Noul SUV este disponibil în configuraţii cu 5 şi 7 locuri – VIDEO

Autor: Marius Vișan 30 nov. 2021 Știri auto

Jogger, noul model Dacia, oferă toate calitățile unei mașini destinate familiștilor: combină spațiul unui monovolum, volumul de încărcare al unei mașini sport tourer și caracteristicile unui SUV.

Jogger poate fi comandat începând cu data de 1 Decembrie în întreaga reţea de agenţi autorizaţi ai mărcii. Acesta va fi disponibil în două versiuni de echipare, Essential şi Comfort, în două configuraţii – cu 5 şi cu 7 locuri. La acestea se adaugă seria limitată Extreme. Preţul de start va fi de 13.990 Euro (TVA inclus).

Prezentat în premieră mondială la începutul lunii septembrie la Salonul Internaţional al Mobilităţii de la Munchen, Jogger este disponibil pe piaţa din România şi în două versiuni de echipare: Essential şi Comfort.

VIDEO

Jogger dispune de două motorizări: unitatea cu alimentare mixtă benzină/GPL ECO-G 100 şi noul motor TCe 110 cuplat cu o cutie de viteze manuală cu şase trepte. Ambele motoare sunt echipate cu sistemul Start & Stop şi sunt conforme normei Euro 6D Full.

Intră în GALERI FOTO

Dacia a lansat Jogger segmentul compact

Dacia deschide comenzile pentru Jogger

Preţurile variază între 13.990 Euro (TVA inclus) pentru versiunea Essential în configuraţie cu 5 locuri, echipată cu motorul ECO-G 100 şi 16.950 Euro (TVA inclus) pentru versiunea Comfort în configuraţie cu 7 locuri, echipată cu motorul TCe 110.

În ceea ce priveşte Seria Limitată „Extreme”, aceasta pornește de la 16.800 Euro (TVA inclus), pentru varianta cu 5 locuri şi motorizare ECO-G 100 şi 18.000 Euro (TVA inclus) pentru configuraţia cu 7 locuri şi motorizare TCe110.

Garanţia oferită este de 3 ani sau 100.000 km. Primele livrări sunt programate în luna martie 2022.

Dacia a lansat în urmă cu câteva luni modelul Jogger. Acesta înlocuiește trei modele similare în gamă – Dokker, Lodgy și defunctul Logan MCV. Lungimea de 4,55 metri îl face pe Jogger să fie cel mai mare model Dacia produs vreodată și marchează intrarea mărcii românești pe segmentul C al pieței auto. Ampatamentul ajunge la 2,90 metri, o valoare impresionantă care vorbește despre imensul spațiu din interior.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Dacia


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide