Dacia Dokker se pregătește de venirea lui Moș Crăciun. După această restilizare modelul poate transporta foarte multe cadouri – FOTO

Autor: ProMotor 30 nov. 2020 Știri auto

Gama Dacia urmează a fi restructurată. Cele mai recente știri anunță că Logan MCV este primul model care va fi eliminat odată cu schimbarea de generaţie a gamelor Logan şi Sandero, iar Dokker va fi următorul.

Se pare că aceste știri nu l-au afectat deloc pe artistul grafic de la xtomi.blogspot.com, asta pentru că el a redesenat o versiune Dacia Dokker destinată pentru livrarea de marfă. Chiar dacă Dacia Dokker van există deja pe piață, X-tomi i-a remodelat partea din față iar acum arată mult mai bine.

Dokker a primit niște forme atât de plăcute și niște proporții atât de echilibrate, încât pare desprins direct din configuratorul de pe site-ul Dacia.

Dacia Dokker se pregătește de venirea lui Moș Crăciun. După acest tuning modelul este pregătit să transporte foarte multe cadouri - FOTO
Dacia Dokker (redesenat de xtomi.blogspot.com)

Mai multe modele Dacia au fost redesenate în 2020. Și toate arată foarte bine

Dacia a prezentat de curând noua generație a modelelor Logan, Sandero și Sandero Stepway și, cu tot entuziasmul, nu am putut trece cu vedere că producătorul român a „uitat” câteva versiuni de caroserie. Nu vrem neapărat un cabriolet, dar Logan MCV ar putea fi cel mai frumos break de pe piață, ce nu ar trebui să lipsească din gama producătorului român.

Intră în Galeria Foto

xtomi.blogspot.com este un loc de pe internet unde cele mai cunoscute mașini primesc restilizări. Din păcate, mașinile desenate de celebrul artist grafic X-tomi, rămân doar la faza de schițe, însă trebuie să recunoaștem că ne ațâță imaginația într-un mod foarte plăcut.

Nu de puține ori am văzut și modele Dacia modificate atât de frumos încât ne-am fi dorit să le vedem materializate. Dacia Logan Coupe și Duster Pick-up sunt doar două din modelele românești care au beneficiat de redesenări, iar rezultatele nu dezamăgesc.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: xtomi.blogspot.com



Comentarii
Inchide