Dacia Duster 4×4 are un preț surprinzător, care îi confirmă statutul de cel mai accesibil SUV de pe piață

Autor: Mihai Morcovescu 01 aug. 2022 Știri auto

Modelul românesc Dacia Duster și-a câștigat de mai multă vreme renumele de cel mai accesibil SUV de pe piața europeană și nu numai. Versiunea restilizată a modelului autohton a fost lansată în urmă cu aproape un an și rămâne unul dintre cele mai bine vândute vehicule ale mărcii de la Mioveni.

Prețurile la mașinile noi au crescut în ultimele luni pe fondul scumpirii materiilor prime și a crizei globale de semiconductori. Cu toate acestea, SUV-ul românesc poate fi achiziționat în continuare la un preț fără concurență.

Cât costă Duster 1.3 TCe 4×4 prin Programul Rabla?

INTRĂ ÎN GALERIA FOTO

Gama Dacia Duster este disponibilă în trei versiuni de motorizare. Avem dieselul 1.5 dCi de 115 CP, unitatea pe benzină 1.3 TCe de 150 CP și motorul 1.0 ECO-G de 100 CP cu alimentare mixtă benzină-GPL. Cumpărătorii pot opta pentru unul dintre cele patru niveluri de echipare. Este vorba despre Journey+, Essential, Expression și Journey.

Varianta Duster 4×4 Journey+ cu motor 1.3 TCe de 150 CP și 250 Nm de cuplu costă circa 24.320 de euro. Mașina oferă standard, între altele, 6 airbag-uri, lumini de zi cu LED și senzori de parcare spate. De asemenea, există senzor de presiune în roți, geamuri electrice față/spate și oglinzi reglabile electric și încălzite.

În același timp, șoferul are la dispoziție o serie de echipamente. Între acestea scaune față încălzite, climatizare automată, cruise-control și sistem de infotainment Media Display. Acesta oferă ecran tactil cu diagonala de 8 inch.

Producătorul român de automobile a pregătit o ofertă incredibilă clienților săi. Dacă vor achiziționa acest Duster 4×4 prin Programul Rabla 2022 și programul de finanțare Dacia Avantaj, aceștia vor beneficia de un discount de 4.400 de euro. Astfel, prețul final al mașinii ajunge la 19.900 de euro, unul fără egal pe piața europeană.

Dacă optezi pentru o variantă de creditare pe 60 de luni, vei plăti lunar o rată de doar 5 euro pe zi! Pentru asta va trebui să achiți un avans în valoare de 43%, adică aproximativ 8.650 de euro. Dacă vei achita un avans mai mic, de 20%, atunci rata pe care o vei achita în fiecare lună va fi de circa 72 de euro. „Pachetul” promoțional include garanție extinsă, revizii incluse și asistență rutieră până la 5 ani.

Sursa: Dacia

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Dacia


Mihai Morcovescu
Mihai Morcovescu
Sunt ziarist cu o experiență de peste 20 de ani în presa sportivă și auto din România, atât în print, cât și în online. Am scris de-a lungul timpului la Agerpres, Sport XXI, Jurnalul Național, Gazeta Sporturilor, ProSport, Autocar, AutoMotorsiSport.ro, Auto.ro, etc. De asemenea, am făcut ... citește mai mult

Comentarii
Inchide