Dacia Duster de 50.000 de euro există dar nimeni nu se aștepta să arate așa – GALERIE FOTO

Autor: Marius Vișan 02 nov. 2021 Știri auto

Ne-am aștepta ca o Dacia care se apropie de 50.000 de euro să arată a mașină premium. Surpriză! O Dacia Duster care se vinde cu această sumă este, de fapt, o autoutilitară pregătită de iarnă.

Dacia Duster anti-zăpadă are un plug pentru degajarea căilor de acces pe timp de iarnă. Sistemul este montat sub bară de protecție din față. În partea din spate, și-a făcut apariția un rezervor de sare. Acesta poate fi folosit când drumurile sunt acoperite de gheață sau polei pentru a oferi altor șoferi o rulare mai sigură.

Dacia Duster de 50.000 de euro este o autoutilitară

Mașina este de vânzare pe site-ul Mobile.de. Prețul exact: 49.230 de euro. Are în partea din față o lamă pentru îndepărtat zăpadă iar în partea din față un dispozitiv pentru împrăștiat sarea.

Plugul de zăpadă are o lungime de 180 cm, iar în față și în spate există două proiectoare LED, montate pe plug și pe distribuitorul de sare pentru a monitoriza modul de împrăștiere.

Sub capotă se află motorul pe benzină de 150 de CP care transmite puterea tuturor celor 4 roți printr-o cutie de viteze manuală. În interior vedem câteva modificări. Există diverse butoane și manete pentru controlul plugului de zăpadă.

Intră în GALERIA FOTO

Cât costă în acest moment o Dacia Duster obișnuită?

Pe de altă parte, un Duster cu dotări normale costă în acest moment 13.500 euro prin Rabla 2021. Mașina poate fi cumpărată în rate ce pornesc de la 5 euro / zi (TVA inclus) prin Rabla și un Dacia Avantaj.

Este vorba de un DUSTER URBAN ECO-G 100 cu motor pe GPL. Mașina are dotări precum: aer condiționat, proiectoare ceață, jante aliaj, cruise control, Media Display cu ecran tactil 8 inchi, radio DAB, funcție de replicare smartphone, bluetooth, USB.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Mobile.de


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide