Test de viteză cu Dacia Duster pe Autobahn. Șoferului i-a fost teamă să depășească această viteză – VIDEO

Autor: Marius Vișan 15 oct. 2021 Știri auto

Dacia a cucerit Europa cu mașinile sale accesibile.

Pe lângă că sunt mașini ieftine în comparație cu rivalii din segment, modelele produse la Mioveni sunt și destul de fiabile. Însă un lucru este clar, performanțele tehnice nu sunt chiar punctul lor forte. Sprintul 0 – 100 km / oră durează destul de mult.

Proprietarul unui Duster a vrut să vadă cât de bine se mișcă, așa că l-a scos la test pe celebra Autobahn din Germania, cunoscută și șoseaua fără limită de viteză.

Este vorba despre o Dacia Duster cu motor 1.5 dCi, 105 CP, transmisie manuală și tracțiune 4×2. Clipul a fost postat pe canalul de YouTube NoSpeedLimit.

După cum se observă din cele două încercări, 0 – 100 de km /h are lor în aproape 12 secunde. Viteza maximă înregistrată a fost de 180 de km / h. Probabil, șoferului i-a fost teamă să apese mai tare pedala de accelerație.

VIDEO cu Dacia Duster pe Autobahn

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: NoSpeedLimit / YouTube


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide