Dacia Duster Brave, versiune specială în Italia

Autor: Adrian Mihălţianu 01 sept. 2014 Știri auto

Dacia Duster este deja o maşină „cool” în Vest, fiind poarta de intrare în marcă a sute de mii de clienţi – e ieftină, capabilă să se descurce în teren accidentat şi suficient de bună şi pe asfalt pentru a nu dezamăgi. Iar importatorii naţionali au curajul acum de a veni cu ediţii limitate, care să atragă un public îndreptat mai degrabă spre aventură. Alo, Dacia România, vrem şi noi!

Dacă nu aţi remarcat, a venit toamna, ne pregătim deja pentru iarnă!

Dacia Duster Brave Extra Limited Edition este, aşadar, o ediţie limitată lansată în Italia, bazată pe un Duster Laureate 1.5 litri dCi, versiune 4×4, 110 CP si 240 Nm, care include aer condiţionat, geamuri electrice faţă-spate, proiectoare de ceaţă, volan îmbrăcat în piele, senzori de parcare spate şi sistemul multimedia Media Nav, cu navigaţie.

Având în vedere noroiul de pe străzile patriei, această versiune ţi-ar permite să-ţi speli maşina abia la primăvară

Italienii i-au adăugat o evacuare cromată, praguri laterale şi un portbagaj pe pavilion, plus protecţii faţă şi spate. Piesa de rezistenţă este însă colantarea în stil camuflaj, completată de vopsirea în portocaliu a carcasei oglinzilor retrovizoare.

Ţeava de evacuare cromată şi protecţiile spate completează o ediţie limitată interesantă. Vrem şi noi!

Preţul în Italia este 19.900 de euro cu taxe incluse, iar numărul limitat la 100 de exemplare ne face să credem că acestea se vor epuiza destul de repede. Motiv pentru care întrebăm şi noi Dacia România: pe când ediţii limitate în stil „aventură” şi în România? Ne-ar plăcea să vedem Dustere în verde militar, sau chiar în culoarea deşertului…

Voi ce spuneţi? Ce tip de culoare sau colantare aţi prefera să vedeţi pe un Duster?

via Blogautomobile

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide