Dacia Duster facelift, față-n față cu vechiul model. Încercuiți diferențele!

Autor: Elena Luchian 28 iun. 2021 Știri auto

Dacia Duster facelift a ajuns față-n față cu vechiul model. Francezii au făcut comparația, iar materialul seamănă cu unul dintre jocurile de tipul “Încercuiți diferențele”.

GALERIE FOTO

Dacia Duster facelift a fost prezentată luna aceasta. Fanii se așteptau la schimbări importante, dar trebuie să știe că este doar o reînnoire a generației lansate în 2017. Mai au de așteptat până la sosirea celei de-a treia generații, care va aduce, într-adevăr, schimbări majore.

Până atunci, față-n față cu versiunea non-facelift, în materialul publicației franceze L’argus, noul Duster arată mai modern și mai tineresc. Contribuie la noua sa imagine farurile și stopurile care imită forma literei “Y”, așa cum am văzut la noile Logan și Sandero, dezvăluite în toamna anului trecut. O grafică nouă prezintă și grila modelului.

Fanii așteptau să vadă în grilă noul logo. Dar acesta își va face apariția în grila modelelor Dacia începând de anul viitor. Așa că emblema versiunii facelift și cea a versiunii non-facelift sunt identice.

Din profil, ies în evidență jantele noi și eleronul cu formă nouă, în continuarea acoperișului. Clienții vor putea comanda o nouă culoare exterioară, Orange Arizona.

Dacia Duster facelift și vechiul model – Diferențele din cabină

Și cabina prezintă modificări. Vechiul display din consola centrală a fost înlocuit cu unul nou, mai mare, de 8 inci. Șoferul va avea parte de mai mult confort grație unei cotiere acum reglabile, cu spațiu de depozitare și va lua loc într-un scaun cu tapițerie nouă. Cea mai importantă noutate este apariția transmisiei automate EDC, rezervată versiunii TCe 150 cu tracțiune față. Rămâne neschimbat volanul cu patru spițe.

Cei din spate primesc acum două porturi USB pentru încărcarea gadget-urilor pe durata călătoriei.

Motorizările rămân identice. Vor fi modificări radicale odată cu trecerea la noua platformă, care permite și propulsii hibride. Dacia Duster III va arăta ca un Bigster cu proporții de segment B.

VIDEO:

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide