Dacia Duster la dublu: UniCredit Leasing surprinde cu două exemplare SH la prețuri bune

Autor: Marius Vișan 18 dec. 2023 Știri auto

Departamentul de revânzare al UniCredit Leasing aduce în atenția publicului, printre alte câteva oferte, două exemplare Dacia Duster. Vehiculele, recuperate de la clienții băncii, intră acum într-un proces de vânzare accesibil pentru cei interesați.

Cele două exemplare au un istoric clar și par a fi bine întreținute, aceste SUV-uri reprezintă o oportunitate bună pentru cei în căutarea unei soluții convenabile de transport.

Primul exemplar ales de noi a fost fabricat în 2019 și are un rulaj de 121,314 kilometri. Sub capotă se află motorul 1.5dCi de 116 cai putere, acest SUV se dovedește a fi o alegere robustă pentru cei ce caută o mașină fiabilă. Banca cere pe el suma de 15,700 EUR (TVA inclus).

Intră în GALERIA FOTO

Al doilea Duster este fabricat tot în anul 2019 și a ajuns la un rulaj de 93.135 de km. Costă 15,300 EUR (TVA inclus). Pare o ofertă mai avantajoasă prin prisma faptului că are un număr mai mic de kilometri și un preț mai mic cu 400 de euro. Ambele mașini au aceeași motorizare și cutie de viteze manuală.

Disclaimer: Pentru a evita eventualele neplăceri, UniCredit Leasing va recomandă verificarea cu mare atenție a bunurilor expuse spre vânzare, înainte de a lua hotărârea de achiziționare. Fiind vorba despre bunuri ce provin din contracte de leasing, va încurajăm să efectuați verificările necesare, pentru a putea determina cât mai bine starea tehnică și estetică a bunului pe care doriți să îl achiziționați.

Cunoscând istoricul unei mașini de ocazie înainte de a o cumpăra, puteți evita să vă confruntați cu escrocherii și oferte proaste. De la kilometrajul falsificat până la omiterea unor daune anterioare ale vehiculului, există mai multe riscuri posibile la cumpărarea unei mașini de ocazie.

De aceea, este recomandat ca înainte să achiziționați o mașină rulată să îi verificați istoricul pe site-urile de specialitate. Cu toate acestea, rapoartele privind istoricul vehiculelor sunt importante, dar nu sunt suficiente. Uneori este nevoie și de puțin noroc.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: rulate.unicreditleasing.ro


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide