Ajunge Dacia Duster până în Laponia? Test de 8.000 de km

Autor: Marius Vișan 30 sept. 2021 Știri auto

Dacia Duster dovedește încă o dată că este un vehicul care face față oricărei aventuri.

O echipă formată din șase caiaciști au finalizat o expediție de 11 zile și 8.000 km, din Franța în Laponia, la bordul unui SUV Dacia Duster.

Cu caiace fixate pe acoperiș și echipamente depozitate în portbagaj, echipa a fost pregătită pentru o expediție plină de adrenalină. Aventura s-a întâmplat după mai bine de un an de lockdown.

Grupul s-a întâlnit la Grenoble, în sud-estul Franței, de unde au pornit în călătoria lor la bordul unei Dacia Duster. Robust, Duster este construit pentru aventură, îndeplinind toate cerințele expediției lor.

Volumul generos al portbagajului, de până la 1.574 litri, a însemnat, de asemenea, că este suficient de spațios pentru a găzdui toate echipamentele de care aveau nevoie. Cu portbagajul încărcat și caiacurile fixate pe acoperiș, cei șase sportivi au pornit la drum.

Intră în GALERIA FOTO

Construit pentru aventură, SUV-ul Dacia Duster s-a dovedit vehiculul ideal pentru această provocare

Și odată ajuns în Laponia, Duster s-a dovedit perfect pentru a lăsa caiacele în apă și a le ridica la celălalt capăt aventurii de pe apă. SUV-ul românesc a asistat echipa în descoperirea și explorarea locațiilor idilice unde urma să ridice corturile.

În total, expediția de 11 zile a parcurs aproape 8.000 km. Duster a trecut prin numeroase parcuri naționale și zone sălbatice din nordul Scandinaviei. Mașina s-a descurcat bine indiferent cât de prăfuit, stâncos sau abrupt a fost drumul.

După ce a fost recent actualizat cu elemente de design reîmprospătate, caracteristici avansate și tehnologie nouă, Dacia Duster rămâne fidelă rădăcinilor sale, continuând să ofere aceeași versatilitate pentru care este apreciată.

Cu o gardă la sol ridicată și versiuni cu tracțiune integrală, Duster este cu adevărat acasă atât pe drumurile asfaltate, cât și în afara lor.

Sursă: Sgcarmart.com 

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: sgcarmart.com


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide