Cum arată Dacia Duster pentru off-road extrem? Numai jantele par cât un Sandero

Autor: Elena Luchian 12 mart. 2020 Știri auto

Dacia Duster pentru off-road extrem arată de parcă ar mânca vreo trei Sandero la micul dejun. Un specialist în design a creat mașina pe care și-ar dori-o toți pădurarii din România.

GALERIE FOTO

Dacia Duster pe care și-a imaginat-o designerul de la Supernovatuning.com este o arătare înfricoșătoare. Fotografiile preluate de bestride.ro arată un model cu o gardă la sol uriașă, asigurată nu numai de o suspensie modificată și arcuri noi, ci și de jante uriașe cu anvelope de off-road pe măsură.

În viziunea artistului digital, Duster-ul pregătit să înfrunte drumuri imposibile pentru alte vehicule are bare complet modificate, praguri laterale mult mai rezistente, o bandă luminoasă în partea frontală, dar și un scut față care să-i permită abordarea unor suprafețe foarte dificile.

Tesla Model X vs Dacia Duster: care este mai bună în off-road?

Imaginile arată că Duster-ul extrem are și punți modificate, care să-i permită accesul în zone greu accesibille. Mai mult, a primit, în partea posterioară, un suport pentru roata de rezervă și un dispozitiv pentru remorcare, asemenea offroader-elor pur-sânge.

Mașina are o caroserie în două culori, gri și albastru, își poartă numele cu mândrie pe portiere, alături de imaginea stilizată a unor munți.

Duster-ul imaginat de supertuningnova.com își păstrează grila radiatorului, protejată acum de un bulbar, farurile, logo-ul.

Ce faci când rămâi blocat cu Dacia Duster în zăpadă?

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Supernovatuning.com



Comentarii
Inchide