Este Dacia Duster protejată împotriva ruginii și coroziunii? Cum arată după 8 ani de folosință – VIDEO

Autor: Marius Vișan 29 oct. 2021 Știri auto

Un polonez a controlat în amănunt Dacia Duster pentru a vedea cât de bine rezistă împotriva ruginii și coroziunii.

Vloggerul de la canalul de YouTube Fix and Drive a publicat un clip în care inspectează pe dedesubt două exemplare Dacia Duster.

Prima data este analizat un Duster produs în anul 2013. După opt ani de folosință SUV-ul produs la Mioveni ne arată că încă se ține bine, zonele afectate de rugină fiind destul de puține.

Dacia Duster este bine protejată împotriva ruginii și coroziunii

Intră în GALERIA FOTO

Apoi, spre finalul clipului vloggerul se bagă sub o altă Dacia Duster, un exemplar produs în anul 2019. În cazul acestuia petele de rugină sunt și mai puține.

VIDEO

 

Separat de verificarea de mai sus, vloggerul a testat dacă oțelul din care este fabricată Dacia Duster este zincat. Aparatul de măsurare arată că da, tabla cu care este acoperit Duster este zincată.

Oțelul zincat este un oțel care a fost supus unui proces chimic pentru a-l face rezistent la coroziune. Oțelul este acoperit cu straturi de oxid de zinc, deoarece zincul este un metal protector care nu ruginește ușor.

VIDEO

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: YouTube / Fix and Drive


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide