FOTO. Cum arată Duster-ul pe șenile care a intrat în dotarea Jandarmeriei din Gorj

Autor: Daniel Samoilă 13 dec. 2021 Știri auto

Jandarmii montani din Rânca, localitate din județul Gorj, au fost dotați cu un model Dacia Duster cu șenile pentru intervențiile din zona montană.

Modelul Dacia Duster este 4×4 și dotat cu șenile, fiind primul astfel de autoturism care intră în dotarea jandarmilor din Gorj. Duster-ul poate fi utilizat atât pe șenile, cât și pe roți.

Intră în Galeria FOTO

Inspectoratul de Jandarmi Județean Gorj a anunțat că modelul Dacia Duster cu șenile a fost deja testat de reprezentanții Dacia în zona Rânca.

Dacia Duster cu șenile, în dotarea Jandarmeriei din Gorj

Pe lângă modelul Dacia Duster cu șenile, în dotarea Jandarmeriei din Gorj au mai intrat și un snowmobil și un ATV. Cu ajutorul acestor vehicule jandarmii vor reuși să-și îndeplinească misiunile mai ușor.

Jandarmii au datoria să mențină ordinea publică în zona montană și să caute și găsească persoanele dispărute în zona de munte respectivă.

„Postul de Jandarmi Montan Rânca a fost dotat cu un autoturism Dacia Duster 4×4 cu șenile, primul astfel de autoturism aflat în utilizarea structurilor montane de jandarmi din județul Gorj.

Postul de jandarmi montan Rânca mai are în dotare încă un autoturism Dacia Duster cu roți de rulaj, snowmobil și ATV, iar acest autoturism dotat cu șenile va contribui la reducerea timpilor de intervenție a jandarmilor montani din Rânca la solicitările turiștilor, întrucât acesta se poate deplasa pe traseele greu accesibile din zona montană, pe pârtiile de schi, în condițiile cele mai dificile (zăpadă, noroi)”, a anunțat Jandarmeria Gorj pe Facebook.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: ProMotor



Comentarii
Inchide