Cea mai agresivă Dacia Duster. Cu aceste modificări SUV-ul românesc arată fabulos – VIDEO

Autor: Marius Vișan 27 sept. 2021 Știri auto

Dacia Duster este cunoscut pentru caracterul practic și prețul accesibil, dar atelierul Prior Design a regândit puțin conceptul care stă în spatele SUV-ului românesc.

Tunerul oferă un kit de caroserie care aduce un aspect de mașină de curse pentru Dacia Duster din a doua generație. Costul acestui kit este de 2.999 de euro, plus alți 299 de euro suplimentar pentru spoilerul spate.

Pachetul de elemente oferit de Prior Design este realizat dintr-un amestec din fibră de sticlă și Dura-Flex, ușor de vopsit și ieftin de fabricat. Modificările sunt compatibile pentru orice Duster produs începând cu 2018, inclusiv facelift-ul recent, deoarece panourile caroseriei au rămas neschimbate.

Kitul include aripi față și spate lărgite, care se extind la barele de protecție față și spate. Există, de asemenea, o fustă, praguri laterale noi, un difuzor spate care conține două țevi mari de eșapament (care nu sunt incluse în pachet), precum și un spoiler spate opțional.

VIDEO

Cu aceste modificări Dacia Duster arată fabulos

În imaginile publicate de Prior Design, bodykit-ul este combinat cu o suspensie extrem de coborâtă și un nou set de roți cu diametru mare. De asemenea, putem vedea frâne mai mari, cu etriere vopsite în roșu și o roll-cage în interior, îmbunătățind și mai mult aspectul mașinii.

În această configurație, Duster, care se află foarte aproape de sol, își va pierde garda la sol generoasă, dar va atrage multă atenție.

Nu știm câți proprietari de Dacia Duster vor fi interesați de acest tip de modificări, dar Prior Design acceptă deja comenzi pentru acest kit sau pentru unele componente ce pot fi vândute separat.

Intră în GALERIA FOTO

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Prior-Design GmbH / Facebook.com


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide