Dacia Duster va avea un frate. Cum arată viitorul SUV-urilor de la Mioveni

Dacia Duster va avea un frate. Cum arată viitorul SUV-urilor de la Mioveni

Autor: Marius Vişan acum 2 ani Știri

Dacia pregăteşte ceva mai mare decât Duster. Conform lui Marc Suss, şeful programului care include Dacia din grupul Renault, Dacia va avea în gamă un nou SUV, mai mare decât Duster. 

„Vom avea un model SUV în familia Dacia/Kaptur, iar în India vom lansa mai multe maşini în familia Kwid”, a spus Marc Suss. Întrebat dacă este loc pentru mai multe multe maşini în oferta Dacia, el a spus că există o ofertă completă, acum: Sandero, Logan şi Logan MCV, Lodgy, Duster şi Dokker, adică şase modele.

„Nu vrem să adăugăm prea multe modele, deoarece atunci pierzi din efectul scalei, care ne permite să fim accesibili. Nu vom merge către categorii de nişă”, a declarat el. El a precizat că segmentul low-cost din Europa va creşte substanţial. Puterea de cumpărare este stabilă, inflaţia şi salariile sunt în principal aceleaşi, dar costul maşinilor creşte.

Aşadar, cei mai mulţi dintre oameni se vor îndrepta către maşini mai mici sau către maşini mai ieftine, a spus el. Suss susţine că se aştepta ca Dacia să aibă în ziua de astăzi o concurenţă mai agresivă, dar realizează că de fapt acest lucru nu este atât de uşor de făcut.  

Sursă: Adevarul.roComentarii
Inchide