Dacia Duster versus Volkswagen Tiguan. Care e mai tare în off-road?

Autor: ProMotor acum 9 luni Știri

Volkswagen Tiguan și Dacia Duster își măsoară forțele în off-road. “Neamțul” din aventura Duster Cool Travels a văzut lumina zilei în 2019, iar “românul” a venit pe lume în 2018. Care este mai tare în afara asfaltului?

GALERIE FOTO

Cele două înfruntă rampe și pante, noroaie și denivelări. Volkswagen Tiguan rulează pe jante de 18 inci cu anvelope de iarnă Pirelli. Are motor de 2.0 litri, care dezvoltă 150 de cai putere și care este cuplat la o transmisie automată DSG cu șapte trepte și dublu ambreiaj. Patru moduri de rulare sunt disponibile la bord: Sport, Snow, Offroad și Eco.

Dacia Duster este pusă în mișcare de motorul 1.5 dCi cu 115 cai putere, cuplat la o transmisie manuală și la un sistem de tracțiune integrală 4WD.

Dacia Duster se ia la trântă în off-road cu Land Rover Defender

Bara față poziționată destul de jos în cazul Tiguan-ului i-a dat bătăi de cap celui aflat la volan, în timp ce garda la sol de 21 de centimetri a lui Duster pare să fie asul din mânecă pentru modelul construit la Mioveni.

Tiguan și Duster s-au aventurat pe drumurile forestiere dintre Brodina și Nisipitu din județul Suceava. Filmul aventurii a fost publicat pe canalul de YouTube  Duster Cool Travels. Care e mai tare în afara asfaltului: Dacia Duster sau Volkswagen Tiguan?

VIDEO:


Sursa foto: Duster Trails


Comentarii
Inchide