Dacia lansează o ediţie limitată. Care vor fi dotările suplimentare – VIDEO

Autor: ProMotor 17 mai 2019 Știri auto

Seria limitată Dacia Duster Connected by Orange vine cu un pachet care include o tabletă Huawei şi router wi-fi, 4 GB internet mobil lunar şi abonamente HBO GO şi Orange TV GO pentru doi ani. 

Seria Limitată aduce în standard toate echipamentele oferite pe versiunea superioară de echipare Prestige la care se adauga dotari precum funcţia mâini libere, multiview camera, avertizor pentru unghi mort şi un pachet special Orange.

Această serie limitată vine cu un pachet special Orange, care te ajută să iei cu tine la drum emisiunile preferate, filmele, muzica şi toată distracţia, cu cel mai rapid internet 4G.

 

Pachetul special Orange conţine o tabletă de 9,6 inci, un modem prin care se pot conecta la internet până la 10 utilizatori simultan, un încărcător auto, un suport de tetieră şi o husă pentru tabletă. În plus, există următoarele servicii incluse, timp de 2 ani:

– 40 GB trafic lunar de internet mobil, în ţară şi în roaming UE;
– Orange TV Go cu acces la peste 80 de canale TV româneşti şi internaţionale plus la filmele şi serialele din Movie Go Unlimited;
– HBO GO cu acces la peste 6.000 de ore de conţinut video.

VIDEO

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide