Dacia Logan cu apucături de BMW livrează mâncare în București

Autor: Promotor 13 apr. 2021 Știri auto

Un fan Dacia livrează mâncare și face ride-sharing cu un Logan cu apucături de BMW. El este Dani și tocmai și-a transformat radical mașina.

GALERIE FOTO

Dani Dumitrescu este mândrul posesor a ceea ce ar putea fi cea mai frumoasă Dacia Logan din București. Tânărul și-a modificat radical mașina. Acum livrează mâncare și face ride-sharing cu Loganul cu apucături de BMW. Povestea mașinii cu apucături de BMW a apărut pe canalul de YouTube Merită Toți Banii.

Este o Dacia Logan din 2017, în versiune entry-level. Sub capotă funcționează un motor SCe de 1.0 litru cu trei cilindri și 75 de cai putere.

Mașina a primit farurile pe care le poartă Logan în Rusia, care imită semnătura luminoasă a modelelor Renault. Grila a rămas aceeași, dar a fost colantată cu roșu și negru lucios. Și logo-ul arată diferit acum. Pe el scrie cu roșu aprins “DACIA”. Un lip și o serie de elemente decorative fac partea frontală mai agresivă. În aripile față au apărut semnalizatoare dinamice, așa cum vedem la modelele Audi sau Volkswagen. În stopuri și-au făcut loc semnalizatoare LED. Un eleron de Alfa Romeo Giulia a fost montat pe capacul portbagajului.

Acum mașina are o suspensie de Renault Clio II, adaptată, care o aduce mai aproape de sol.

Una dintre cele mai frumoase modele Dacia transformate are și o evacuare nouă, care livrează ceea ce pasionații numesc “pops and bangs” și care întoarce capete în trafic.

Dacia Logan cu apucături de BMW a mers cu 200 km/h pe autostradă

Dani povestește că a mers cu 200 km/h cu Dacia Logan cu apucături de BMW. O viteză la care a simțit mașina instabilă și nesigură. Tânărul povestește că a depășit un Volvo V60, căruia i-a dat flash-uri pe autostradă. Uluit, posesorul de Volvo l-a întrebat în benzinărie ce motor are la Dacia. L-a pus să ridice capota când a auzit că e vorba despre propulsorul de 1.0 litru cu trei cilindri.

Dani a recurs la o serie de modificări și în cabină. A înlocuit lumina portocalie a ceasurilor din bord cu una albă. Doar 43.700 de kilometri apar pe kilometrajul Loganului cu experiență de patru ani pe șoselele patriei. Mașina are acum și lumini LED în zona pedalierului.

Din când în când, se aprinde și se stinge în bord martorul Check Engine. “Se aprinde și se stinge când vrea el”, spune amuzat Dani.

VIDEO:

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide