O Dacia Logan s-a dezintegrat după ce a intrat pe contrasens și a lovit un camion

Autor: Promotor 08 iul. 2021 Știri auto

O Dacia Logan s-a dezintegrat după ce a intrat pe contrasens și a fost lovită în plin de un camion care circula regulamentar. Șoferul a murit pe loc.

GALERIE FOTO

Impactul devastator a avut loc pe DN 1F, în zona localității Mihăiești din județul Cluj, miercuri, 7 iulie, în jurul orei 15. Un bărbat aflat la volanul unui autoturism Dacia Logan a pierdut controlul direcției. A încercat să redreseze mașina și a tras stânga de volan, dar a ajuns pe contrasens, unde s-a izbit de un camion.

Șoferul a murit pe loc, iar soția și fiica sa au fost grav rănite. Mașina lor s-a dezintegrat, pur și simplu, în urma impactului violent. Echipa de descarcerare sosită la fața locului s-a chinuit zeci de minute să scoată victimele din mașină transformată într-un morman de fiare.

Conducătorul auto a suferit traumatisme incompatibile cu viața, informează reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență Cluj. Bărbatul în vârstă de 41 de ani era preot în Sălaj. Episcopia Greco-Catolică de Oradea a transmis un mesaj de condoleanțe familiei parohului Cristian Biru, pe pagina sa e Facebook.

Impactul dintre o Dacia Logan și un camion, surprins de o cameră de bord

Soția preotului, în vârstă de 39 de ani, asistentă medicală, este și ea grav rănită, iar medicii sunt rezervați în privința ei. Femeia a fost transportată la spital cu un elicopter SMURD. Fetița lor, în vârtă de 4 ani, a primit îngrijiri medicale la fața locului și a fost și ea transportată la o unitate medicală.

Impactul a fost surprins de camera de bord instalată într-o mașină care rula în fața autoturismului implicat în accident. Sunt imagini cu un puternic impact emoțional.

Șoferul camionului de care s-a izbit Dacia Logan a fost testat cu aparatul etilotest. Bărbatul în vârstă de 44 de ani nu consumase alcool.

VIDEO:

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide