O Dacia Logan MCV a fost înghițită de asfalt. Imagini incredibile

Autor: David Andrei 05 sept. 2020 Știri auto

O Dacia Logan MCV a fost înghițită de asfalt. Mașina s-a scunfundat, pur și simplu, în craterul format într-o intersecție.

GALERIE FOTO

Incidentul a avut loc în orașul Astrakhan din Rusia. În timp ce traversa o intersecție, șoferul unei Dacia Logan MCV a simțit cum se scufundă, pur și simplu, în carosabil. Un crater uriaș s-a deschis în asfalt.

Conducătorul auto și familia sa au coborât rapid din mașină. Au luat decizia la timp pentru că, doar câteva secunde mai târziu, asfaltul s-a surpat și mai mult și mașina a continuat să se scufunde până când a fost înghițită aproape în întregime de groapă. Puntea spate și portbagajul au rămas în aer.

Cei care au văzut incidentul, s-au oprit pentru a filma. Pe filmare, se aude un copil îngrijorat pentru soarta mașinii.

Dacia Logan MCV Lada Largus (3)

În momentul incidentului, la bord se aflau șoferul, soția și soacra acestuia. Aceasta din urmă a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Guvernatorul regional, Igor Babushkin, a anunțat că șoferul păgubit va fi despăgubit.

Mașina din imagine este, de fapt, versiunea rusească a Daciei Logan MCV. În Rusia, modelul cu origini românești se numește Lada Largus și prezintă modificări stilistice subtile față de modelul care poartă logo-ul constructorului de la Mioveni.

Un BMW scufundat pe o stradă din Riga

Un incident asemănător a avut loc în vară la Riga, în Letonia. Un BMW s-a scufundat atunci când suprafața de rulare, acoperită cu piatră cubică, s-a surpat. De vină au fost atunci o serie de lucrări la rețeaua de termoficare a orașului.

Șoferul nu a fost rănit și a ieșit singur din mașină. Nicio altă persoană nu se afla alături de el în momentul incidentului.

Mașină scufundată și la București

În urmă cu doi ani, o Kia Sportage a unei firme de pază a sfârșit într-o groapă apărută în asfalt, chiar pe o trecere de pietoni din centrul Bucureștiului.

Autoritățile au dat atunci vina pe cantitatea mare de precipitații care căzuse în Capitală.

VIDEO:

https://www.youtube.com/watch?v=A8taaVONsQU&feature=emb_err_woyt

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide