Dacia Logan Stepway: spirit de aventură și dotări bogate – VIDEO

Autor: acum 1 an Știri

Dacia Logan Stepway, care se lansează astăzi, 14 noiembrie, extinde oferta de modele Stepway a Dacia. Noul model este disponibil în trei variante de motorizare. Este vorba de motorul pe benzină TCe 90 şi de două unități diesel : Blue dCi 75 şi Blue dCi 95. Deocamdată, Dacia Logan Stepway va putea fi comandat exclusiv online, pe portalul de vânzări al mărcii.

Din luna decembrie, modelul va fi disponibil în rețeaua Dacia din întreaga țară. Prețurile sunt cuprinse între 10.250 euro (TVA inclus) pentru varianta echipată cu motorul TCe 90, şi 12.150 euro, pentru varianta Blue dCi 95. Versiunea intermediară Blue dCi 75, poate fi cumpărată pentru 11.950 de euro cu TVA. În acest moment, însă, toate versiunile modelului Logan Stepway beneficiază de o reducere de 200 de euro, astfel că prețul de pornire pentru motorizarea pe benzină TCe 90 este de 10.050 euro cu TVA. De asemenea, pentru lansare, clienții persoane fizice pot beneficia prin Dacia Finance de oferta specială de finanțare, cu dobândă 0% și o rată lunară începând de la 99 Euro (TVA inclus).

Noile versiuni oferă elementele de stil inspirate din universul vehiculelor din familia Stepway – protecțiile laterale specifice, de culoare neagră, și ornamentele cu aspect cromat, dispuse în partea inferioară a barelor de protecție față și spate.

Interiorul dispune de o tapiţerie specifică, în două nuanţe de gri. Denumirea Stepway se regăseşte atât pe spătarele scaunelor, cât şi în partea de jos a volanului îmbrăcat în piele. Maşinile vin cu echipamente printre care sistemul de navigaţie MediaNav, cu ecran tactil de 7‘’, oglinzile reglabile electric, cu dejivrare, sistemul cruise control sau asistenţa la parcarea cu spatele. Volumul portbagajului este de 510 litri, cu posibilitatea de a ajunge la 1.257 litri în cazul în care bancheta spate este rabatată.

Pentru modelul Logan, noile versiuni Stepway au in exclusivitate culoarea Bleu Azurite. Opţional, vehiculul poate fi echipat cu jante de aluminiu, aer condiţionat cu reglare automată şi cameră video pentru asistenţa la parcarea cu spatele.

 Comentarii
Inchide