Dacia Lodgy va avea faruri de Logan și stopuri de Volvo. Cum va arăta mașina?

Autor: David Andrei 02 mai 2021 Știri auto

Dacia Lodgy a fost sub semnul întrebării o perioadă. Între timp, fotografii spion au surprins mașina în teste pe șoselele din Europa. Inspirați de aceste imagini, mai mulți designeri au desenat mașina. Cea mai recentă creație are faruri de Logan și stopuri de SUV Volvo.

GALERIE FOTO

Dacia Lodgy nu a fost tocmai vioara întâi în gama producătorului român. Modelul cu șapte locuri va rămâne în gama Dacia. Acest lucru se va întâmpla chiar dacă în gamă își va face apariția și versiunea de serie a conceptului Bigster, primul SUV de segment C al companiei.

Lodgy va fi însă, transformat radical. Acesta va primi o caroserie care să-l scoată din clasa monovolumelor și să-l împingă spre cea a SUV-urilor. În vara anului trecut, presa franceză scria că noua generație va ava un design mai trendy și va fi mai aventuroasă decât actuala. Aceștia îi mai treceau în cont și un spațiu mai generos la bord și dimensiuni ușor crescute.

Fotografiile spion surprinse în ultima perioadă a aprins imaginația specialiștilor în randări digitale. Canalul de YouTube Mahoub 1 a publicat imagini cu ceea ce poate fi viitorul look al modelului Dacia Lodgy.

Dacia Lodgy va semăna cu Logan și cu SUV-urile Volvo

Potrivit randărilor, modelul va prelua farurile cu semnătură luminoasă care imită forma literei “Y”, pe care le știm de la noile Logan și Sandero.

Partea posterioară va fi însă, diferită. Artistul digital își imaginează o pereche de stopuri care le imită pe cele ale SUV-urilor Volvo. Acestea au o dispunere verticală și pornesc din partea superioară a lunetei. Rămâne de văzut dacă Dacia va alege o astfel de abordare.

Un lucru este însă, sigur. Și Dacia Lodgy va fi construită pe platform CMF-B, dezvoltată de Grupul Renault. Aceasta va aduce în gama modelului motoarele de 1.0 litru de la Logan și Sandero și 1,3 litri de la Duster. Din moment ce Logan și Sandero au renunțat la unitatea diesel de 1,5 litri, este posibil ca și Lodgy să urmeze aceeași strategie.

VIDEO:

https://www.youtube.com/watch?v=Q3m99xwmJKs

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide