Start precomenzi online Dacia Spring! Românii s-au îmbulzit iar platforma nu a rezistat

Autor: Marius Vișan 21 mart. 2021 Știri auto

Pentru a sărbători ”revoluția electrică”, Dacia a ales ziua de 20 martie 2021 pentru a deschise precomenzile online pentru modelul Dacia Spring.

Echipată cu o motorizare 100% electrică și beneficiind de o autonomie de 230 km conform ciclului WLTP (305 km WLTP), Dacia Spring deschide era mobilității electrice la îndemâna și buzunarele tuturor.

Noul model Dacia Spring este vehiculul electric cel mai accesibil de pe piața europeană

Vestea bună pentru piața din România este că Dacia Spring poate fi comandată de pe site-ul oficial. Deschiderea comenzilor s-a făcut pe data de 20 martie.

Interesul românilor pentru acest model a fost atât de evident încât la scurt timp după startul precomenzilor site-ul producătorului din Mioveni a cedat. În ziua de sâmbătă, ora 14.00, a fost deschisă lista de precomenzi. Românii au intrat masiv pentru a vedea mașina. După doar câteva minute pe site erau deja aproximativ 6.000 de potențiali clienți.

Peste 1.500 de comenzi au fost făcute pentru Dacia Spring, în primele patru ore de la lansarea anunțului în platforma dacia.ro.

Start precomenzi online Dacia Spring! ”Întâmpinăm dificultăți tehnice…”

Platforma nu a rezistat și a picat din cauza numărului mare de useri care și-au exprimat interesul pentru această mașină.

La câteva ore după, Dacia a anunțat pe Facebook.: ”Ne bucurăm că noua Dacia Spring v-a atras atenția și suntem încântați să vedem cât de interesați sunteți de noul model! În acest moment întâmpinăm dificultăți tehnice în ceea ce privește precomenzile, însă cunoaștem situația și ne grăbim să o rezolvăm! Rămâneți aproape!” 

Toți cei care au făcut deja o precomandă pentru noua Dacia Spring vor primi un mail de confirmare a acesteia, împreună cu codul de precomandă. În plus, cei care au plătit de mai multe ori taxa de rezervare pentru noul model vor fi contactați pentru a li se restitui surplusul.

Persoanele care nu au plasat încă o precomandă, sunt îndrumate să facă o singură operațiune. Asta pentru a nu risca să aibă suma blocată de mai multe ori.

Noua Dacia Spring costă 7.700 euro

Conform site-ului oficial, noua Dacia Spring costă 7.700 euro prin Programul Rabla Plus și Rabla Clasic 2021. Dacia Spring este concepută în România și asamblată în China. Modelul electric va ajunge la clienți abia din luna septembrie 2021.

 

VIDEO

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Dacia


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide