Dacia recheamă în service sute de maşini Duster

Autor: Marius Vişan acum 3 ani Știri

Renault Commercial Roumanie a notificat Autoritatea Naţională pentru Protecţia Consumatorilor despre începerea derulării unei campanii de rechemare în service (Dacia DUSTER – a fost identificată posibilitatea pierderii parţiale sau totale a luminilor de semnalizare ale remorcii atunci când aceasta este conectată la vehicul). 

Pe lângă asta specaliştii de la Dacia au mai identificat o altă posibilă „neconformitate a butucului roţii faţă”. Potrivit Renault Commercial Roumanie, problema poate provoca zgomote ciudate în partea din faţă a automobilului. În cazuri extreme însă, roata se poate detaşa. Această situaţie nu a fost însă observată în practică până în prezent, scrie Digi24.ro.

Operaţiunea de verificare a butucului durează între 50 de minute şi 3 ore, în funcţie de dificultatea intervenţiei. Mecanicii vor verifica butucul, care va fi înlocuit dacă prezintă un pericol.

Renault precizează în adresa trimisă Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC) că 200 de maşini Dacia Duster pot fi afectate de această problemă.Comentarii
Inchide