EXCLUSIV. Dacia Sandero III, surprinsă în premieră în România! GALERIE FOTO

Autor: ProMotor 11 apr. 2020 Știri auto

Dacia Sandero III a fost surprinsă în premieră în România. Un prototip a fost fotografiat pe autostradă. Unul dintre cititorii noștri ne-a trimis imaginile.

GALERIE FOTO

Un cititor a surprins mașina camuflată pe autostrada Sibiu-Deva. Stratul de camuflaj alb-negru nu permite identificarea exactă a formelor modelului, dar din spate, este clar că Dacia Sandero III va primi o siluetă rotunjită și stopuri alungite, care se extind către aripile spate.

Dacă randările digitale apărute în ultima perioadă anticipează cu exactitate designul viitoarei generații, trebuie să ne așteptăm ca în partea din față, să-și facă apariția o grilă nouă, flancată de faruri înguste. Urmând tendințele industriei, este de așteptat ca Dacia Sandero III să crească în toate direcțiile.

Dacia Sandero: Primele imagini randate cu viitorul model arată spectaculos

Pe piață din 2008, atunci când a fost dezvăluit la Salonul Auto de la Paris, micul hatchback ar fi trebuit să-și facă debutul tot în metropola franceză. Dar pandemia de coronavirus a forțat anularea evenimentului, așa că Grupul Renault va trebui să pună la cale o altfel de prezentare oficială.

Ce motoare va avea Dacia Sandero III?

Viitoarea generație Sandero va avea la bază platforma CMF-B, aceeași pe care sunt construite Renault Clio și Renault Captur. Pentru că platforma permite, iar versiunile sunt deja disponibile în gamele celor două modele, nu este exclus să vedem, la un moment dat, și o versiune hibridă.

Pentru a păstra modelul românesc în actuala gamă de prețuri, Renault va trebui să găsească soluții tehnice mai accesibile pentru Sandero decât pentru Clio și Captur.

Un lucru este sigur în ceea ce privește gama de motorizare. Vechiul motor 0.9 pe benzină își încheie cariera sub capota lui Sandero, acesta fiind înlocuit de propulsorul 1.0 în trei cilindri, în versiune aspirată și în versiune turbo.

Anul viitor, este așteptată să-și facă apariția și o versiune Sandero Stepway.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Adrian Elisei



Comentarii
Inchide