Dacia SE Twenty Special Edition – Aceste versiuni Dacia nu vor ajunge niciodată în România

Autor: Elena Luchian 06 ian. 2020 Știri auto

Dacia aniversează 20 de ani sub egida Renault cu o ediție specială. Astfel, Dacia Sandero Stepway, Logan MCV Stepway și Dacia Duster vor fi disponibile în versiune SE Twenty Special Edition. Aceste versiuni nu vor fi disponibile în România.

GALERIE FOTO

Dacia SE Twenty Special Edition este ediția specială disponibilă exclusiv în Marea Britanie. Versiunea are la bază mașina cu echipare Comfort și primește în plus carcase ale oglinzilor de culoare neagră și benzi cu model special pe părțile laterale.

La interior, Sandero Stepway, Logan MCV Stepway și Duster SE Twenty Special Edition vin cu inserții de culoare albastră și cu logo-ul care anunță că este vorba despre o versiune specială pe tetierele scaunelor din față.

Toate modelele primesc cameră pentru marșarier, în timp ce Duster are și cameră multi-view, senzori de parcare și sistem de avertizare pentru unghiul mort.

Dacia SE Twenty Special Edition (15)

Englezii vor plăti un preț începând de la 11.295 de lire sterline pentru Sandero Stepway cu motor de 0,9 litri cu 90 de cai putere și de la 12.795 de lire sterline pentru Logan MCV Stepway cu 95 de cai putere, în ediție SE Twenty. Ambele au transmisie manulă cu cinci rapoarte, aer condiționat, sistem Media Nav, conexiune Apple CarPlay și Android Auto, cruise control cu limitator de viteză și senzori de parcare, în echiparea standard.

Duster SE Twenty pleacă de la 15.645 de lire sterline și are în plus scaune încălzite, oglinzi electrice și jante de 17 inci. Mașina este disponibilă în versiune TCe 130 cu motorul turbo de 1,33 litri și dCi 115 cu motorul diesel de 1,5 litri, cu tracțiune față sau cu tracțiune integrală.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Dacia



Comentarii
Inchide