Dacia şi Federaţia Română de Handbal încheie un parteneriat pentru performanţă

Dacia şi Federaţia Română de Handbal încheie un parteneriat pentru performanţă

Autor: Marius Vişan acum 3 ani Știri

Dacia şi Federaţia Română de Handbal (FRH) au decis să încheie un parteneriat destinat să susţină performanţa într-unul din cele mai îndrăgite şi apreciate sporturi de echipă din România. Ca urmare a acestui acord de colaborare, Dacia devine partenerul tehnic al FRH la nivelul echipelor de seniori ale României, atât la feminin, cât şi la masculin.

Dacia şi Federaţia Română de Handbal vor iniţia un program naţional de Burse Master Coach prin care vor oferi antrenorilor români posibilitatea de a lua parte la acest program internaţional de licenţiere, alături de antrenorii de top din toată Europa.

În plus, în cadrul acestui parteneriat, pe lângă susţinerea programului competiţional al echipelor naţionale ale României, Dacia va pune la dispoziţia FRH şi o flotă de 7 vehicule, dintre care 2 modele Duster Prestige.

„Pentru Dacia, parteneriatul cu Federaţia Română de Handbal reprezintă o apropiere firească, bazată pe ambiţia şi dorinţa comună pentru stimularea şi atingerea performanţei. Dacia, principalul constructor de automobile şi cel mai important exportator al României, este mândră să contribuie la susţinerea şi la dezvoltarea sportului de echipă care a adus de-a lungul anilor numeroase satisfacţii şi împliniri publicului din ţara noastră”, a declarat Ionuţ Gheorghe, Director de Marketing Dacia şi Renault în România.

La rândul său, Alexandru Dedu, Preşedintele Federaţiei Române de Handbal, a declarat: „Suntem onoraţi să avem alături Dacia, una dintre cele mai cunoscute mărci româneşti, un adevărat promotor al României şi acum şi al handbalului românesc. Mă bucur că putem anunţa acest important proiect de burse pentru accesul în Programul Master Coach, proiect care a apărut încă din primele noastre întâlniri şi pe care îl vom implementa pe parcursul acestui an. Suntem siguri că acest parteneriat va aduce beneficii sportului nostru, atât pentru performanţa sportivă, cât şi pentru suporteri.”Comentarii
Inchide