FOTO. Dacia Spring, desemnată „Cel mai accesibil vehicul din Europa”

Autor: Daniel Samoilă 15 dec. 2021 Știri auto

Dacia Spring, primul model electric al constructorului de la Mioveni, a fost desemnată „Cel mai accesibil vehicul din Europa”, de către juriul AutoBest. Este, de altfel, primul model electric care primește această distincție.

Juriul a fost compus din 32 de ziariști din Europa, care au desemnat modelul Spring ca fiind cel mai bun și accesibil vehicul de pe Bătrânul Continent.

Intră în Galeria FOTO

Dacia Spring a fost lansată în luna martie și a înregistrat un succes răsunător la nivelul continentului, înregistrând deja peste 43.000 de comenzi.

Dacia Spring, cel mai accesibil vehicul electric din Europa

„Suntem foarte mândri că am câştigat premiul AUTOBEST 2022, un trofeu ce fonfirmă hotărârea Dacia de a oferi clienţilor ceea ce este cu adevărat util pentru ei. Simplu în utilizare şi accesibil, Spring este perfect adaptat epocii pe care o trăim”, a declarat Denis Le Vot, CEO Dacia & LADA, pentru Adevarul.ro.

Recent, Dacia Spring a fost lăudată și de italieni. Jurnaliștii de la Gazzetta dello Sport au numit-o „o mașină cu adevărat economică”.

Modelul Spring a terminat și pe locul secund în topul celor mai bune mașini din România din 2022.

Cât costă Dacia Spring în România

Prețul pentru varianta Confort Plus a Daciei Spring a ajuns să fie 19.100 de euro, în luna noiembrie. Perioada de așteptare pentru cei care comandă acest model este între opt și zece luni.

Garanția oferită este de 3 ani sau 100.000 km pentru vehicul. Pentru baterie garanția este de 8 ani sau 120.000 km.

Dacia Spring este ușor de utilizat și încărcat și oferă o autonomie de până la 305 km în ciclul WLTP City (partea urbană). Spring reprezintă un mijloc de mobilitate relevant pentru majoritatea europenilor care conduc zilnic doar 30 de kilometri și poate fi achiziționată la un preț accesibil.

VIDEO

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: ProMotor



Comentarii
Inchide