Proprietarul unei Dacia electrice își vinde mașina pe OLX. Cât costă Dacia Spring cu 0 km, ce ”se poate ridica oricând!”

Autor: Marius Vișan 26 mai 2022 Știri auto

Spring, prima Dacia care se încarcă la priză, este un real succes atât în România, cât și pe piața din Europa.

Este una dintre cele mai ieftine mașini electrice. Cu toate acestea clienții au de așteptat câteva luni bune din momentul în care comandă mașina, până când intră în posesia ei. Pentru cei care nu mai au răbdare însă există unele soluții. Pe un site de comerț online am găsit una dintre ele. Proprietarul unei Dacia Spring și-a scos mașina la vânzare pe OLX.

Dacia Spring electrică, O km, intrată în tară azi 26 mai” este menționat în anunțul de vânzare.

Toate dotările posibile pentru acest model: comenzi pe volan, senzori de parcare, senzori lumini, cameră pentru mersul cu spatele, geamuri electrice, oglinzi cu reglaj electric, navigație Android cu touchscreen, închidere centralizată cu telecomandă pe cheie, tempomat, AC, Buton SOS, Bluetooth, Buton Eco, ABS, ESP, atenționare apropiere mașina față, frânare de urgență, airbag-uri frontale/ laterale / cortină, doua chei cu funcția de închidere centralizată, Media Display și Sistem de navigație și multimedia cu ecran tactil de 7 inci. Mașin vine cu un cablu de încărcare de 220V + încărcare rapidă DC 30KW.

Pe lângă detaliile despre mașină, proprietarul mai anunță: ”Vânzare cu contract de comodat și clauza de vânzare după un an”. Mașina costă 13.000 de euro.

Dacia Spring s-a dovedit a fi un ”hit” pe piața din România

La jumătatea lunii aprilie un client din București a devenit posesorul celui de-al 5.000-lea vehicul Dacia Spring vândut pe piața din România.

Încă de la lansarea sa comercială, Dacia Spring s-a impus ca lider detașat al pieței vehiculelor electrice din România, ajungând să dețină aproape un sfert din vânzările acestui segment.

85% din clienții modelului au comandat ambele sisteme de alimentare disponibile opțional. Este vorba de cablul de 10A şi de sistemul de încărcare rapidă la bornă de curent continuu.

La nivel european, la sfârșitul lunii martie 2022 se aflau deja în circulație aproape 40.000 de vehicule Dacia Spring. Cele mai multe dintre acestea fuseseră înmatriculate în Franța (peste 18.000 de unități). Apoi urmează Italia (6.700 de unități) şi Germania (5.100 de unități).

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: OLX


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide