Dan Cadar, despre momentul care l-a făcut să ia o pauză de la Formula 1

Autor: Ionuț Vîlciu 19 mart. 2024 Știri auto
Dan Cadar, despre momentul care l-a făcut să ia o pauză de la Formula 1

Dan Cadar este cel mai nou invitat la „Podcast cu Prioritate”, un pasionat al domeniului tech, dar și a lumii auto. Cu toate că este un fan al sportului cu motor, a decis să nu se mai uite la Formula 1. Care este motivul?

Dan Cadar este invitatul episodului cu numărul 36 al „Podcast cu Prioritate”, emisiune în care povestit alături de Luci Popa despre viitorul industriei auto, viitoarele sale proiecte, dar și de ce a renunțat să se mai uite la Formula 1.

El este un fan declarat al Marelui Circ, participând de-a lungul timpului la mai multe etape din postura de spectator. Cu toate acestea, sezoanele ultimele sezoane dominate de Max Verstappen și Red Bull Racing l-au făcut să ia o pauză de la această competiție.

Dan Cadar – „Este o eternitate”

Dan Cadar a luat o pauză de la Formula 1 din cauza faptului că această competiție a devenit previzibilă din cauza faptului că Max Verstappen domină campionatul. Anul trecut, pilotul olandez a câștigat 19 din cel 22 de etape desfășurate. De asemenea, distanța dintre primul loc și restul este foarte mare, ceea ce face cursele să fie adesea monotone.

„A trecut Verstappen și după aia am stat și am numărat: 1,2,3,4. Și au trecut vreo 30 de secunde. Este un timp infinit, este o eternitate, nu știu cum să îți explic”, a spus Dan Cadar. „Dacă eu aș începe un clip de YouTube pe Zona și aș zice: Băieți, așteptați 30 de secunde; toată lumea ar închide clipul. Exact asta s-a întâmplat pe Hugaroring și în momentul ală am zis că nu mai vreau, nu mai pot, mă ia capul, eu sunt și fan Ferrari din ăla disperat”, a adăugat Dan.

Dan spune că încă mai aruncă o privire asupra curselor, dar nu va mai participa fizic la etape de Formula 1.

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu este absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Primii pași în presă i-a făcut în 2021, alături de echipa WASD.ro, acolo unde a redactat primele sale materiale. Pasiunea l-a condus către presa auto, domeniul în care și-a dorit întotdeauna să activeze. ... citește mai mult

Comentarii
Inchide