Daţi-vă că vine tare! Cel mai grăbit Passat – VIDEO

Autor: Marius Vișan acum 5 ani Știri auto
Daţi-vă că vine tare! Cel mai grăbit Passat – VIDEO

Căldura din această perioadă se reflectă şi în traficul de pe străzi. Şoferii sunt mai nervoşi, iar nervozitatea te face să apeşi mai tare pedala de acceleraţie. Mai ales când ai o maşină care duce. Cu ceva cai putere sub pedală ţi se pare că ai prioritare, iar ceilalţi ar trebui să se dea din calea ta. 

Ca în clipul de mai sus, de exemplu. Şoferul unui Passat CC face nişte manevre discutabile, iar camera montată pe o maşină aflată în spatele Passat-ului filmează tot. 

Pe această cale voiam sa vă reamintim că tot mai mulţi şoferi îşi montează camere pe maşini. În acest caz, dacă vă vine vreo idee în privinţa unei manevre „ciudate” gândiţi-vă de două ori înainte să o faceţi pentru că puteţi ajunge vedete.

Deocamdată astfel de probe video nu au consecinţe juridice, însă nu peste multă vreme ne vom alinia (sperăm) ţărilor civilizate unde orice manevră ilegală filmată poate fi taxată.

Sursă: Trafictube

 Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian

Comentarii
Inchide