David Beckham devine ambasadorul unei celebre mărci auto non-britanice

Autor: Marius Vișan 12 apr. 2021 Știri auto

Astăzi (12 aprilie),  marca italiană Maserati intră într-o nouă etapă odată cu sosirea unui nou ambasador global al mărcii, David Beckham.

O emblemă mondială a sportului, filantrop, om de afaceri și pionier al stilului: David Beckham este partenerul perfect pentru a însoți Maserati în următoarea etapă a călătoriei sale, depășind granițele și ducând marca mai departe în fruntea automobilismului de lux în secolul 21.

Paolo Tubito, Directorul de Marketing Maserati, a spus: „Marca merge mai departe, a inaugurat o nouă Eră. Maserati este motivat să conteste status quo-ul, fiind inovator prin natură, alimentat de pasiune și unic prin design. Parteneriatul cu David este întruchiparea tuturor acestor valori.”

”Este momentul perfect pentru mine să încep acest parteneriat cu Maserati; o marcă italiană emblemă care împărtășește aprecierea mea pentru inovația și design-ul de top. Aștept cu nerăbdare să lucrez îndeaproape cu această marcă într-un moment atât de important în istoria lor și să contribui la creșterea lor la scară globală” spune David Beckham.

Clipul de prezentare îl arată pe David Beckham conducând SUV-ul Levante Trofeo

Versiunile Trofeo ale modelelor Maserati sunt cele mai performante și bine dotate din gama Maserati, ceea ce le califică în poziția de vârfuri ale gamelor respective. Acestea dispun de caracteristici distinctive la interior și exterior, precum și de o motorizare V8 de 3,8 litri, care dezvoltă 580 CP.

Motorizarea V8 este identică cu cea de pe Levante Trofeo, primul model care a deschis apetitul pentru performanță și lux al celor de la Maserati.

Toate modelele Trofeo beneficiază de un mod suplimentar de rulare, denumit sugestiv „Corsa”. Activarea acestui mod se face prin apăsarea dublă a butonului Sport de pe consola centrală și pregătește mașina pentru performanțe maxime și plăcere oferită șoferului fără egal.

Modul Corsa asigură o schimbare mai rapidă a treptelor cutiei de viteze ZF cu opt rapoarte, dar și un răspuns al motorului mai sportiv. În plus, suspensia va coborî și mai mult garda la sol, în timpo ce sistemele de asistență vor deveni mai relaxate, permițând șoferului mai multă libertate în situații limită.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Maserati


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide