De câte Suzuki Jimny este nevoie pentru a trage un Mercedes-AMG G63 – VIDEO

Autor: ProMotor 03 apr. 2019 Știri auto

La apariţia celei mai recente generaţii Suzuki Jimny toată lumea a fost de acord că modelul este, la nivel vizual, o versiune în miniatură a lui Mercedes-Benz G Class. 

În această temă, CarWow a decis să facă un experiment.  Suzuki Jimny împotriva unui Mercedes-AMG G63.

Iniţial, provocarea începe cu un Jimny, dar evident că Mercedes câştigă cu uşurinţă. Acest lucru nu este surprinzător, modelul G63 are un motor V8 de 4 litri twinturbo cu 577 CP şi un cuplu de 850 Nm. Prin comparaţie, micul Jimny are un motor de 1.5 litri aspirat natural, cu 100 CP şi 138 Nm.

Pentru a-i da o şansă modelului Jimny, CarWow a adus un al doilea Jimny – dar chiar şi aşa nu au putut să-l înfrângă pe G63. Un al treilea Jimny a fost apoi chemat în acţiune şi, în cele din urmă, „cei mici” au reuşit să tracteze Mercedes-ul.

VIDEO

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide