De ce și-a cumpărat Sorin Constantinescu o Dacia Duster: „Duster a costat exact cât jantele și cauciucurile de iarnă de la Lamborghini”

Autor: Ionuț Vîlciu 18 dec. 2023 Știri auto
De ce și-a cumpărat Sorin Constantinescu o Dacia Duster: „Duster a costat exact cât jantele și cauciucurile de iarnă de la Lamborghini”

Sorin Constantinescu este cunoscut pentru exemplarul modificat de Lamborghini Urus pe care îl deține, dar omul de afaceri și-a cumpărat și o Dacia Duster. Ce părere are despre SUV-ul românesc.

Cel mai nou episod din „Podcast cu Prioritate” îl are ca invitat pe Sorin Constantinescu, cunoscut în mediul online pentru exemplarul său modificat de Lamborghini Urus. De asemenea, chiar el a spus că această mașină va fi înlocuită în garajul său de noul Ferrari Purosangue, dar Sorin Constantinescu conduce și mașini mai modeste.

Spre exemplu, în vara acestui an și-a cumpărat o Dacia Duster în echipare Extreme, pe care o folosește ca mașină de zi cu zi. El a explicat de ce și-a luat un Duster și ce îi place la SUV-ul românesc.

„Nu mă claxonează lumea la fiecare semafor să dau geamul jos să facă poză cu mine, în primul rând. Mergând cu Lamborghini toți se uită, adică ești în centrul atenției și la un moment dat devine deranjantă chestia asta”, a declarat Sorin Constantinescu.

„Cu Dusterul sunt anonim, mă strecor printre oameni, mi-am și pus un număr care să nu dea că ar fi mașina mea. Lăsând gluma la o parte, e o mașină în care nu ești stresat la drum, că dacă conduci o mașină scumpă, de peste 100.000 de euro tot timpul ești stresat că te lovește cineva, că poți să o zgârii, că te costă mult, că dai cu janta în bordură”, a adăugat Sorin Constantinescu.

Vezi podcastul complet

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: ProMotor


Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu este absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Primii pași în presă i-a făcut în 2021, alături de echipa WASD.ro, acolo unde a redactat primele sale materiale. Pasiunea l-a condus către presa auto, domeniul în care și-a dorit întotdeauna să activeze. ... citește mai mult

Comentarii
Inchide