De ce umblă un șofer cu un telefon mobil lipit cu scoci de stopul mașinii?

Autor: David Andrei 23 nov. 2020 Știri auto

Un șofer a fost văzut circulând prin oraș cu un telefon mobil lipit cu scoci de stopul mașinii. Motivul pentru care dispozitivul a ajuns acolo este de-a dreptul hilar.

GALERIE FOTO

Imaginile au apărut în presa din Ucraina, după ce șoferul a fost fotografiat circulând prin Kiev cu telefonul ancorat zdravăn de stopul din dreapta al unui Porsche 911 de culoare albă. Un alt participant la trafic a apelat numărul de urgență. Acesta a raportat apariția suspectă pe o stradă din centrul capitalei ucrainene.

Autoritățile au identificat rapid proprietarul mașinii, scrie Autoblog.md. Mai multe echipaje s-au deplasat la domiciliul acestuia.  Polițiștii au văzut cu ochii lor telefonul lipit de stopul mașinii sport de culoare albă. Aceștia au apelat la ajutorul unei ambulanțe și al unei echipe de geniști, de teama unei posibile explozii. Pentru a nu-i pune în pericol pe locuitorii din zonă, pe pietoni și pe șoferi, polițiștii au decis să restricționeze temporar accesul în zonă până la rezolvarea problemei.

Telefonul mobil prins cu scoci de stopul unui Porsche, finalul unei povești amoroase

Polițiștii l-au căutat insistent pe proprietarul mașinii. În cele din urmă, acesta și-a făcut apariția în parcare și a fost uluit când a văzut asemenea desfășurare de forțe în zonă. Acesta a dezlipit singur scociul de pe stopul vehiculului și a recuperat telefonul mobil.

Bărbatul le-a dat oamenilor legii o explicație uluitoare. Cel mai probabil, a fost modul prin care fosta iubită i-a returnat telefonul pe care i-l făcuse cadou înainte de cearta care a pus capăt relației lor.

“Ne bucurăm că totul s-a încheiat cu bine. În cazul în care găsiți un obiect suspect, apelați numărul de urgență”, i-au sfătuit oamenii legii pe cetățeni după incidentul bizar care a avut loc la Kiev și după ce mai mule echipaje au fost prezente degeaba la fața locului.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Autoblog.md



Comentarii
Inchide