Decizie radicală a familiei lui Michael Schumacher. Ce se întâmplă cu fostul mare pilot?

Autor: David Andrei 15 apr. 2021 Știri auto

Decizie radicală a familiei lui Michael Schumacher. Casa sa și terenul de 20.000 m2 au fost scoase la vânzare. Pilotul locuiește acolo de aproape 20 de ani.

GALERIE FOTO

Proprietatea lui Michael Schumacher, aflată pe malul Lacului Geneva din Elveția, a fost scoasă la vânzare, anunță publicația germană Bunte. Soția fostului mare pilot a decis să vândă casa și terenul de aproximativ 20.000 m2. Prețul este de 5,87 milioane de euro.

Schumacher achiziționase proprietatea denumită “Sur le Moulin” în anul 2002, pentru suma de 3,5 milioane de euro. Se regăsesc acum acolo locuința familiei Schumacher, o casă de oaspeți, grajduri, un lac artificial, un garaj, mai multe sere, dar și un ponton.

În urmă cu trei ani, Corinna a achiziționat o proprietate în Mallorca, Spania. Fostul pilot a fost adeseori transportat acolo cu un elicopter. Potrivit unor surse din anturajul familiei, acolo petrece cea mai mare parte din timp. Cel mai probabil, familia se va muta acolo definitiv. La Geneva au rămas administratorii, personalul de la curățenie și personalul de securitate.

Casa lui Michael Schumacher nu este singura scoasă la vânzare după accidentul din 2013

Casa și terenul achiziționate de Schumacher în 2002 nu sunt singurele proprietăți scoase la vânzare de soția fostului mar pilot. Corinna Schumacher a vândut avionul cu care călătorea Michael și mai multe mașini sport din garajul său. Potrivit presei britanice, îngrijirea fostului pilot costă 50.000 de lire sterline pe săptămână, iar eforturile financiare depuse de familia Schumacher sunt uriașe.

Ea este cea care a insistat pentru păstrarea secretului cu privire la starea de sănătate a lui Schumi după accidentul suferit de acesta la schi pe 29 decembrie 2013, în stațiunea montană Meribel din Alpii francezi. Schumacher a suferit un traumatism cranian sever și a fost transportat cu elicopterul la spital și operat de două ori pe creier. Publicația Sportsmail a scris recent că fostul mare sportiv nu este la pat și nici nu are nevoie de dispositive pentru respirație și hrănire artificiale.

Din acel moment, nicio informație oficială nu a fost furnizată de familie. Un documentar care îi poartă numele va fi difuzat anul acesta. Echipa de producție a dat de înțeles că filmul include primele imagini cu Michael Schumacher de după accident.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Shutterstock



Comentarii
Inchide