Decizie radicala pentru proprietarii de maşini „trecute” – VIDEO

Autor: Marius Vișan 04 oct. 2016 Știri auto
Decizie radicala pentru proprietarii de maşini „trecute” –  VIDEO

Potrivit unui act normativ ce urmează să fie dezbătut în Parlament, maşinile fără RCA, inspecţie tehnică sau impozit plătit vor putea fi ridicate după doar două luni, informează Digi24. În urma adoptării acestui act statul nu va mai trebui să aştepte un an ca proprietarul să îşi mute singur autovehiculul. Astfel, aleşii vor să cureţe străzile din România de maşinile abandonate. 

Maşini abandonate pot fi văzute peste tot. Ele ocupă trotuarele sau parcările blocurilor, şi pe lângă că sunt inestectice ele mai pot fi adevărate focare de infecţie. 

Noile reglementări îi vor permite proprietarului să-şi păstreze maşina doar dacă este în funcţiune şi are toate taxele şi impozitele plătite.

Conform ultimelor estimări, în Bucureşti sunt doar 200.000 de locuri de parcare şi peste un milion de autoturisme înmatriculate. Proiectul de lege, cu toate aceste modificări, este acum la Senat.

VIDEO

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide