Degeaba dai semnal dacă nu te uiţi în oglinda retrovizoare – VIDEO

Autor: Marius Vişan acum 4 ani Știri
Degeaba dai semnal dacă nu te uiţi în oglinda retrovizoare – VIDEO

Am spus-o şi o mai spunem: câţi dintre cei care au permis ar mai trece examenul, azi? Mult mai puţini. Exemplele sunt la tot pasul. E plin YouTube-ul de filmuleţe în care maşinile se pocnesc. Mai jos aveţi un exemplu.

Şoferul maşinii Renault vrea să schimbe banda, pune semnal şi se bagă imediat, doar că nu vede că din spate venea altă maşină. Probabil nu s-a asigurat, sau maşina din spate se afla în unghiul mort, cert este că ele se lovesc. În cazul de faţă ar fi fost foarte folositor sistemul de avertizare a unghiului mort. Din fericire incidentul nu s-a soldat cu victime. 

Citeşte şi Noul papuc românesc nu arată aşa cum te-ai fi aşteptat

Citeşte şi Aşa vei fi sigur că-ţi păstrezi maşina ca nouă

Dacă ar fi să o luam logic, de vină ar fi şoferul din Renault pentru că nu s-a asigurat înainte să schimbe banda de mers. Dar, putem spune că şi cel din spate are nişte reflexe cam întârziate. 

Întâmplarea a stârnit multe controverse printre internauţi. 

VIDEOMarius Vişan
Marius Vişan
Marius Vişan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2009, când a început cursurile Facultăţii de Jurnalism. Contactul cu maşinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obţinerea permisului auto, iar pasiunea a culminat în anul ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian

Comentarii
Inchide