Delicios: ce-aţi spune dacă noul BMW M4 ar arăta AŞA?!

Autor: Oraan Mărculescu 27 mai 2013 Știri auto
Delicios: ce-aţi spune dacă noul BMW M4 ar arăta AŞA?!

Pasionaţii de pe Bimmerpost.com sunt cei mai nerăbdători să vadă în ”carne şi oase” viitorul BMW M4, versiunea de top a noului BMW Seria 4, model care deja a fost prefigurat de conceptul cu acelaşi nume de la Salonul Auto Detroit 2013.

Totuşi, pentru că BMW M4 va fi versiunea de top, este de aşteptat ca maşina să pluseze şi la capitolul estetic faţă de Seria 4, deci sunt de aşteptat aripi mai generoase pentru pneurile mai late, jante cu un design specific ”M”, fante pe aripile faţă şi în spoilerul spate sau evacuări mult mai vizibile.

În ce priveşte motorizarea, nu mai e un secret că V8-ul actualului BMW M3 va fi înlocuit de un ”şase cilindri în linie”, dar rămâne întrebarea dacă va fi dotat cu două sau cu trei turbocompresoare.

Se pare, însă, că valorile pe care le anunţă noul motor nu mai sunt doar nişte zvonuri: puterea maximă va fi de 420 CP (la fel ca la actualul M3), iar turaţia maximă se va cifra la 8.000 rpm, cu doar 300 rpm mai puţin decât V8-ul de pe M3.

Mai mult, cuplul motor maxim va fi de 530 Nm, cu 130 Nm mai bun decât al V8-ului, turaţia de cuplu maxim fiind de aşteptat să fie mai redusă decât la V8, ceea ce promite o disponibilitate mai mare.

Ce părere aveţi:

VA FI MAI PERFORMANT BMW M4 DECÂT AUDI RS5 ŞI MERCEDES C 63 AMG?

Mai multe imagini, pe bimmerpost.com

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide