Depăşire sinucigaşă cu maşina firmei – VIDEO

Autor: ProMotor 18 aug. 2017 Știri auto
Depăşire sinucigaşă cu maşina firmei – VIDEO

„Excelenţă în sănatate” acesta este sloganul celor de la MedLife. Nu acelaşi lucru am putea spune şi despre şoferii ca conduc maşinile firmei.

În clipul de mai sus vedem o depăşire extrem pe „nefericită”, care se putea termina foarte prost dacă ceilalţi participanţi la trafic nu ar fi fost atenţi. 

În astfel de cazuri le reamintim şoferilor că tot mai multe maşini sunt dotate cu camere de luat vederi, iar orice manevra poate ajunge pe internet.

Suntem îngăduitori într-o oarecare măsură cu greşelile făcută din neştiinţă, dar ce vedem mai sus pare tupeu obraznic şi agresivitate. Probabil că este vorba de un agent de vânzări care se grăbea, dar nu este normal să pui în pericol siguranţa celorlalţi doar pentru că ai o urgenţă. 

Urmărește Promotor.ro pe Google News
Tags:


Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide