Deputat rămas fără permis pentru depăşirea limitei de viteză în localitate

Autor: Cristian Agatie 17 oct. 2019 Știri auto
Deputat rămas fără permis pentru depăşirea limitei de viteză în localitate

Deputatul buzoian Adrian Mocanu (ALDE) a rămas fără permis după ce a fost prins de poliţişii rutieri circulând cu viteză în localitate, pe DN2 E85, în Buzău. Cu câteva ore înainte, parlamentarul depăşise limita legală şi într-o localitate din Ilfov.

Surse judiciare au declarat că parlamentarul a fost prins, miercuri seara, în Buzău depăşind limita legală de viteză în localitate. Deputatul Adrian Mocanu a fost depistat circulând pe DN2 E85 cu peste 100 de kilometri pe oră. Mocanu a fost amendat, au precizat sursele citate, şi în plus s-a ales şi cu suspendarea permisului de conducere pentru o perioadă de 90 de zile.

De altfel, cu câteva ore înainte de acest incident, parlamentarul buzoian a fost sancţionat şi în judeţul Ilfov, tot pentru depăşirea vitezei legale în localitate.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Cristian Agatie
După o experiență scurtă în presa generalistă și radio, a intrat în presa auto „din oportunism” în 1994, la revista Autoturism a Automobil Clubului Român, și a rămas „din convingere” din 2008, la Auto Bild, un nou proiect demarat în România de Axel Springer în colaborare cu Edipresse. Absolvent ... citește mai mult
Pro Motor

Comentarii
Inchide