DETALIUL care i-a salvat viaţa lui Sergio Aguero de la Manchester, dintr-un accident grav de maşină

Autor: Marius Vişan acum 3 ani Știri

Fotbalistul argentinian al echipei Manchester City, Sergio Aguero, a fost implicat, joi seară, într-un accident de maşină în Olanda, la Amsterdam, informează presa argentiniană, citată de Sky Sports.

Atacantul argentinian, în vârstă de 29 de ani, a fost salvat de centura de siguranţă atunci când maşina în care era, un Chrysler PT Cruiser, a intrat într-un stâlp. 

Jucătorul în vârstă de 29 de ani şi-a fracturat o coastă după ce taxiul cu care se întorcea de la un concert al artistului columbian Maluma a lovit un stâlp de iluminat. Poliţia olandeză a confirmat că doi oameni au fost răniţi şi transportaţi la spital, dar nu a menţionat numele victimelor.

Fotbalistul se afla în drum spre aeroport pentru a reveni la Manchester, menţionează sursa amintită.

Ulterior, fosta echipă a lui Aguero, Independiente, şi-a arătat susţinerea printr-o postare publicată pe Twitter: „Forţă şi recuperare rapidă. Clubul Independiente este alături de tine în acest moment dificil”.

Sergio Aguero evoluează la Manchester City din 2011, perioadă în care a cucerit două titluri de campion al Angliei şi a reuşit să marcheze 176 de goluri, în 261 de meciuri.

Sâmbătă, de la 19:30, Manchester City va întâlni campioana en titre Chelsea, în deplasare, în etapa a şaptea din campionatul Angliei.Comentarii
Inchide