DIICOT îşi cumpără maşini noi

Autor: Marius Vișan acum 6 ani Știri auto
DIICOT îşi cumpără maşini noi

 


În urma unei proceduri de achiziţie publică, DIICOT (Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism) urmează să achiţiţioneze de la Porsche România 22 de autoturisme berline. Valoarea contractului este estimată la aproximativ 1,76 milioane de lei (în jur de 400.000 euro), anunţă Digi24.ro

Astfel, achziţia va avea trei loturi în funcţie de capacitatea cilindrică. Cerinţele DIICOT impun ca 11 autoturisme să aibă o capacitate cilindrică de 1950-2000 centimetri cubi, una dintre ele să aibă între 1.600 şi 2.000, iar alte 10 maşini să aibă o capacitate mai mică, între 1.500 şi 1.600 cm3, scrie News.ro, citat de Digi24.

De asemenea furnizorul auto trebuia să includă în preţul oferit înmartricularea provizorie a maşinilor, asigurare RCA pentru 30 de zile, minim 10 litri de combustibil în rezervor, iar maşinile trebuie livrate la sediul central al DIICOT din Bucureşti. 

În urma anunţului de participare, DIICOT a primit patru oferte, iar Porsche România a fost acceptată. După cum se ştie, este aleasă firma care oferă preţul cel mai mic.


Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian

Comentarii
Inchide