Din ciclul hoţii strigă hoţii. Au trişat cu Volkswagen, acum fac pe cinstiţii

Autor: Marius Vișan 10 oct. 2016 Știri auto
Din ciclul hoţii strigă hoţii. Au trişat cu Volkswagen, acum fac pe cinstiţii

Începând din 2030, Germania vrea să interzică maşinile cu motoarele pe benzină sau motorină, anunţă Digi24. Asta înseamnă că peste câţiva ani germanii vor putea cumpăra doar maşini cu motoare electrice sau alimentate cu hidrogen.

Camera superioară a Parlamentului din Germania a adoptat o hotărâre în acest sens, dar care nu este încă obligatorie. Cei care susţin această hotărâre îndeamnă Comisia Europeană să impună această restricţie la nivelul întregului bloc comunitar.

Chiar dacă Germania este cel mai mare producător auto din Europa, scandal Dieselgate a reuşit să afecteze credibilitatea companiilor din domeniu, iar asta a început să se reflecte în vânzările de maşini Diesel care au început să fie în declin. Pe de altă parte, constructorii se tem că noile legi cu privire la emisii le vor scoate definitiv de pe piaţă.

VIDEO

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide