Din martie, un oraş va adopta legea care va permite maşinilor să treacă pe roşu

Autor: Marius Vișan 30 ian. 2017 Știri auto
Din martie, un oraş va adopta legea care va permite maşinilor să treacă pe roşu

O lege bizară, care se adresează şoferilor din statul american Ohio, va intra în vigoare în luna martie. Aceasta le va permite şoferilor să treacă, în mod legal, pe culoarea roşie a semaforului. Dar cu o singură condiţie: trebuie să oprească complet la semafor, iar apoi dacă şoferul consideră că semaforul este defect poate să-şi continue drumul, chiar dacă este roşu.

Nu se ştie încă cum ar trebui să-şi dea seama şoferul dacă semaforul funcţionează sau nu, încă Poliţia crede că această lege este o prostie. La câte accidente, care au avut loc în intersecţii, au văzut îi credem şi noi.

Cel mai probabil, iniţiatorii legi se bazează pe faptul că şoferii vor fi conştienţi că dacă vor provoca un accident şi se va dovedi că semaforul funcţiona, vor fi traşi la răspundere. 

Sursă cnn.com

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide