Documentarul unic în România, „Cursa vieţii mele”, este disponibil pe Vimeo

Autor: Marius Vişan acum 4 săptămâni Știri

Documentarul românesc „Cursa Vieţii Mele” este disponibil prin serviciul Vimeo Video on Demand la un preţ de 4,89 euro pentru un streaming într-un interval de 48h, respectiv de 9,89 euro pentru streaming nelimitat şi download. 

Un documentar unic în România, „Cursa vieţii mele”, urmăreşte cariera uneia din cele mai legendare figuri ale motorsportului românesc, Marin Dumitrescu. După ce a debutat pe marele ecran în anul 2016, chiar la aniversarea de 97 de ani a lui Marin Dumitrescu, acum devine disponibil direct pe platforma on-line, la doar câteva click-uri distanţă.

„Puţine sunt momentele în care cuvântul «legendă» se potriveşte atât de bine. A fost un moment foarte emoţionant să asistăm la reîntâlnirea lui Marin Dumitrescu cu BMW 328 la Muzeul BMW, cu siguranţă unul din cele mai speciale din cariera mea. Este o mare bucurie să văd această poveste împărtăşită acum în documentar şi să ştiu că acum oricine o poate descoperi”, explică Alex Şeremet, Corporate Communication Manager, BMW Group România.

 

Tags:


Comentarii
Inchide