Un tânăr a murit într-un accident în Mamaia. Șoferul circula cu viteză şi dădea flash-uri celorlalți conducători auto – VIDEO

Autor: Marius Vișan 07 oct. 2021 Știri auto
Un tânăr a murit într-un accident în Mamaia. Șoferul circula cu viteză şi dădea flash-uri celorlalți conducători auto – VIDEO

Un tânăr de 32 de ani din Brăila a murit miercuri (6 octombrie) într-un accident rutier care s-a produs în staţiunea Mamaia din Constanța. În urma coliziuni o persoană a rămas încarcerată, inconştientă.

Brăileanul se afla la volanul unui autoturism cu peste 300 de cai putere, un Dodge Challenger, circulând spre Năvodari, pe o șosea umedă. La un moment dat, în zona „La Butoaie”, bolidul a lovit o mașînă parcată. În urmă impactului, Dodge-ul a fost proiectat în afară carosabilului, în stâlp.

Tânărul a rămas blocat între fiarele contorsionate, suferind răni foarte grave. Un echipaj de descarcerare a reușit să îl scoată, iar o ambulanță l-a transportat spre spital. Din nefericire, în ciuda eforturilor medicilor, șoferul a decedat.

Tânărul conducea un Dodge Challenger, mașină cu peste 300 de cai putere

Imaginile surprinse de o camera video dintr-un autoturism, cu doar câteva minute înainte de producerea groaznicului accident, arată că șoferul brailean era extrem de grăbit. Acesta dădea flash-uri celorlalți participanți la trafic, frâna brusc în spatele mașinilor care circulau mai încet și, în cele din urmă, le depășea, accelerând în forță.

”Astăzi (6 octombrie n.r.), în jurul orei 13.15, polițiștii rutieri au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier pe bulevardul Mamaia din stațiunea Mamaia. Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că impactul s-a produs între două autoturisme, iar în urma coliziunii, unul dintre vehicule a fost proiectat într-un stâlp de înaltă tensiune. În urma accidentului a rezultat decesul conducătorului autoturismului proiectat în stâlp, în vârstă de 32 de ani, din Brăila. În cauză a fost întocmit un dosar penal”, se arată în comunicatul emis de autoritățile din Constanța.

VIDEO

https://www.youtube.com/watch?v=grUj5kwEaRM&t=30s

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Replicaonline.ro, Info Braila / YouTube


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide