Doi hoţi au vrut să fure un Mercedes G-Class, însă l-au întâlnit pe bosniacul Sead Kolasinac care le-a stricat planurile – VIDEO

Autor: ProMotor 26 iul. 2019 Știri auto

Jucătorii lui Arsenal, Mesut Ozil (30 de ani) şi Sead Kolasinac (26 de ani) au fost atacaţi de doi indivizi înarmaţi, în timpul zilei de joi, însă fundaşul bosniac a reuşit să-i pună pe fugă pe tâlhari.

Pe imaginile surprinse de camerele de luat de vederi, se poate observa cum Sead Kolasinac le-a stricat planurile celor doi hoţi.

Cei doi hoţi au venit pe motociclete şi au încercat în primă fază să-l jefuiască pe Ozil. Mijlocaşul a fugit de lângă maşina sa şi s-a îndreptat spre un restaurant aflat în apropiere. Kolasinac i-a luat prin surprindere pe tâlhari şi a încercat să-şi facă dreptate de unul singur. Primul hoţ a reuşit să-l evite pe Kolasinac, însă al doilea a încasat un croşeu sănătos din partea bosniacului, scrie ProSport.

VIDEO

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide