Doi români, un BMW 520d xDrive şi 1600 kilometri cu un singur plin de carburant

Autor: Adrian Mihălţianu 10 oct. 2013 Știri auto
Doi români, un BMW 520d xDrive şi 1600 kilometri cu un singur plin de carburant

Cladiu David şi Mihaela Beldie au făcut echipă in Campionatul Mondial de Raliuri iar acum se reunesc in incercarea de a face o dublă traversare a României intr-un BMW 520d xDrive, fiind alimentat doar o singură dată.

Roadtrip-ul foarte bine calculat va stabili o performanţă unică in lume, iar aceea este de a realiza un record de consum cu o limuzină premium cu tracţiune integrală.
Parcursul total va fi de aproximativ 1.600 km in condiţii reale de drum, in România, maşina neavând pregătiri speciale, insă pentru optimizarea consumului va fi alimentată cu Rompetrol EFIX şi va fi echipată cu anvelopele Goodyear.

Modelul bavarez va fi condusă, pe rând, intâi de Mihaela Beldie pe traseul Bucureşti – Constanţa – Bucureşti şi ulterior de Cladiu David din Bucureşti spre Arad şi inapoi, amândoi având un singur obiectiv: să scoată un consum de cel mult 4,3 litri/100 km.

Plecarea va avea loc in data de 12 octombrie ora 07:00, iar sosirea va fi estimată in jurul orei 11:00, a doua zi. Aşadar, să le ţinem pumnii!

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide